קצת עליי

קצת עליי


היי כולם, שמי עינת ואני קונדיטורית. 
האהבה שלי למטבח זכורה לי עוד מגיל צעיר שהייתי מחכה שההורים לא יהיו בבית ומכינה בשקט פודינג וניל/שוקולד מהמתכון שרשום על האריזה ומגישה להם כהפתעה בארוחת הערב.
לאחר לא מעט שנים הייתי זו שתמיד אחראית על הקינוחים בארוחות חג, מפגשים עם המשפחה ועם חברים. 
עם השנים התחתנתי עם תומר והפכתי לאמא לעומר ועלמה. באחד המפגשים אצלנו בבית, כשהגשתי את הקינוח, חברים שהתארחו אצלנו זרקו לאוויר את המשפט ששמעתי לא מעט בעבר "למה את לא עושה עם זה משהו?" לא ברור לי למה הפעם המשפט הזה חלחל בי.
לאחר כמה חודשים במהלך כשעוד הייתי בחופשת הלידה עם עלמה החלטנו לעבור להר אדר מרמת גן בה גדלתי. בעקבות כך, נאלצתי גם לעזוב את עבודתי במרכז וזו הייתה הזדמנות מצויינת עבורי לבדוק את האפשרות לעסוק סוף סוף במשהו שאני באמת אוהבת! לאחר כמה בירורים החלטתי להירשם ללימודי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה" ולהקים עסק קטן בשם "CUP&CAKE"  (הבחירה בשם באה מקינוחי כוסות ועוגות שהיו הקינוחים הנפוצים שהגשתי למשפחתי). 
היום מעבר להכנת קינוחים ומאפים אני מעבירה סדנאות בתחום הקונדיטוריה ומוכרת חומרי גלם ואביזרים שקשורים לתחום.
אני ממש מקווה שהאתר שלי ייתן מענה לכל אלה שרוצים להגשים חלום קטן ומתוק...
היום מעבר להכנת קינוחים ומאפים אני מעבירה סדנאות בתחום הקונדיטוריה לפרטיים, מוסדות ועסקים, כותבת בלוג ומוכרת חומרי גלם ואביזרים שקשורים לתחום.
אני ממש מקווה שהאתר שלי ייתן מענה לכל אלה שרוצים להגשים חלום קטן ומתוק...

קצת עליי


היי כולם, שמי עינת ואני קונדיטורית. 
האהבה שלי למטבח זכורה לי עוד מגיל צעיר שהייתי מחכה שההורים לא יהיו בבית ומכינה בשקט פודינג וניל/שוקולד מהמתכון שרשום על האריזה ומגישה להם כהפתעה בארוחת הערב.
לאחר לא מעט שנים הייתי זו שתמיד אחראית על הקינוחים בארוחות חג, מפגשים עם המשפחה ועם חברים. 
עם השנים התחתנתי עם תומר והפכתי לאמא לעומר, עלמה ורותם. כאשר באחד המפגשים אצלנו בבית, כשהגשתי את הקינוח חברים שהתארחו אצלנו זרקו לאוויר את המשפט ששמעתי לא מעט בעבר "למה את לא עושה עם זה משהו?" לא ברור לי למה הפעם המשפט הזה חלחל בי.
לאחר כמה חודשים, כשעוד הייתי בחופשת הלידה עם עלמה החלטנו לעבור להר אדר מרמת גן בה גדלתי. בעקבות כך, נאלצתי גם לעזוב את עבודתי במרכז וזו הייתה הזדמנות מצויינת עבורי לבדוק את האפשרות לעסוק סוף סוף במשהו שאני באמת אוהבת! לאחר כמה בירורים החלטתי להירשם ללימודי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה" ולהקים עסק קטן שבתחילה קראתי לו "CUP&CAKE"  (הבחירה בשם באה מקינוחי כוסות ועוגות שהיו הקינוחים הנפוצים שהגשתי למשפחתי) ובהמשך שניתי את שם העסק לשם שלי "עינת גל"
Share by: