סדנאות


הסדנאות שאני מדריכה מזה עשור, בניתי כך שניתן לבצע התאמה לכל קבוצה מבחינת התוכן, הצורך והעלות. 
ישנה אפשרות לקיים את הסדנאות במוסדות השונים (מוסדות חינוך, מקומות עבודה וכדומה), אצלי בהר אדר שבהרי ירושלים או במסגרת בית מארח. 
הסדנאות הן מעשיות ומשתתפי הסדנה לוקחים חלק פעיל בהכנת המתכונים ומקבלים את התוצרים בסופה.
הסדנאות, שמתקיימות בקבוצות ובגובה העיניים מצליחות להוכיח לכל מי שלוקח בהן חלק שכל אחד יכול לעשות הכל אם הוא מקבל את הכלים הנכונים.
ניתן לערוך סדנאות בנושאים מגוונים כגון: בצק שמרים, קינוחים שונים, עוגיות, זילוף ועוד... 
רוצים להשתתף בסדנה? לערוך סדנה משפחתית, לקבוצת חברים או גיבוש לעובדים?
מעוניינים בפרטים נוספים? מוזמנים
ליצור קשר
ישנה אפשרות גם לקיים סדנאות בזום (ZOOM)

תוכניות גפ"ן


"חוויית הקונדיטוריה"

תוכנית מספר 37527

תקציר התוכנית: חוויית הקונדיטוריה הינה תוכנית מעצימה, מעשירה ומגבשת הכוללת שיעורים/מפגשים מעשיים בקונדיטוריה המשלבים בתוכם את עקרונות האימון האישי (קואצ'ינג). התוכנית מיועדת לילדים, נוער וצוותים חינוכיים. פעילות בתחום הקונדיטוריה היא רב חושית ומעניקה כלים להתמודדות בתחום הרגשי, החברתי ומפתחת סקרנות, יצירתיות ועצמאות. במהלך כל השיעורים/המפגשים יכינו המשתתפים.ות מתכון חדש, יכירו את חומרי הגלם והאינטראקציה ביניהם וידרשו מהם ריכוז, דיוק, תשומת לב לפרטים הקטנים, עמידה בזמנים, דרכי עבודה נכונות, סבלנות וסובלנות. השיעורים/מפגשים מתקיימים בקבוצות הדורשות שיתוף פעולה ושיח פורה ומכבד להשגת המטרה. הפעילות מחזקת את הביטחון העצמי של הפרט בקבוצה, מחדדת את תחושת המסוגלות (קבלת תוצר מספק זמן קצר לאחר ההכנה), מתאימה מאוד לילדים.ות עם קשיים חברתיים/רגשיים ועוזרת להם וגם לצוותים החינוכיים להעצים את תחושת השייכות ותחושת הביטחון הבסיסיות. המשתתפים.ות יכירו בשיעורים/המפגשים את מגוון חומרי הגלם תוך שימת דגש על בטיחות, היגיינה והקפדה על כללי עבודה נכונים וכך יוכלו לפתח גם כישורי חיים שיתרמו להם מחוץ למסגרת הלימודית.

המטרה המרכזית של התוכנית ועיקריה: העצמה, תחושת מסוגלות ופיתוח מיומנויות חברתיות באמצעות עקרונות האימון האישי (קואצ'ינג) דרך פעילות בתחום הקונדיטוריה. יצירת מרחב לימודי מגבש, עשיר ומעשיר המפתח יצירתיות, עצמאות, כישורי חיים, סבלנות וסובלנות. מתן מענה לכל משתתף.ת בהתאם לצרכיו וחיזוק הבטחון העצמי והשייכות בקבוצה. שיתוף פעולה פורה ומכבד בין חברי הקבוצה למען השגת המטרה. רכישת הרגלי עבודה נכונים וחשיפה לחומרי גלם מגוונים (התאמה במקרה של רגישויות ואלרגיות).

התוכנית מיועדת לכלל התלמידים בכיתות א'-י"ד, צוותי חינוך ומנהלים.

* לדף התוכנית במאגר התוכניות והמענים לחצו כאן

"לומדים קונדיטוריה"

תוכנית מספר 43736

תקציר התוכנית: תוכנית מעשירה ויצירתית המשלבת בתוכה מפגשים מעשיים בתחום הקונדיטוריה וכלים מתחום האימון האישי (קואצ'ינג). התוכנית מיועדת לתלמידי בי"ס היסודי וצוותי הוראה וחינוך. הפעילות במטבח בכלל והקונדיטוריה בפרט מאתגרת ודורשת ממשתתפי ומשתתפות התוכנית לעקוב אחר הוראות, לשמור על דיוק, בטיחות, היגיינה, תכנון וניהול זמן נכון ובו בעת גם עוזרת לפתח חשיבה יצירתית, התמודדות עם אי וודאות וחשיבה מחוץ לקופסה. פעילות בתחום הקונדיטוריה היא רב חושית, מספקת ומחזקת את תחושת המסוגלות וההצלחה (פעולה ולאחר זמן קצר מקבלים תוצר). במסגרת כל המפגשים יחשפו המשתתפים.ות למתכון/ים חדשים ולשפת הקונדיטוריה וכמו כן גם יעסקו בתחומים נוספים כגון מתמטיקה (שינוי כמויות), היסטוריה (איך הכינו בעבר ואיך היום), גיאוגרפיה (מהיכן הגיע התוצר שהכנו), כימיה (אינטראקציה בין חומרי הגלם) ועוד. היצירה המשותפת של המשתתפים.ות בקבוצה ובאופן עצמאי והשילוב בין תחומי הלימוד השונים מייצרת שיח פורה, סבלנות, סובלנות, חשיבה ומקנה מיומנויות למידה ושיתוף פעולה יעילים. ניתן לבצע התאמה לרגישויות ואלרגיות.

המטרה המרכזית של התוכנית ועיקריה: רכישת כלים ללמידה נכונה והתמודדות עם קשיים, העצמה, חיזוק תחושת מסוגלות והצלחה ומיומנויות חברתיות באמצעות עקרונות האימון האישי (קואצ'ינג) דרך פעילות בתחום הקונדיטוריה וחשיפה לחומרי גלם מגוונים. יצירת מרחב לימודי מגבש, עשיר ומעשיר המפתח יצירתיות, עצמאות, כישורי חיים, סבלנות וסובלנות תוך שימוש במגוון תחומי לימוד במהלך כל מפגש. מתן מענה לכל משתתף.ת בהתאם לצרכיו וחיזוק הבטחון העצמי. שיתוף פעולה פורה ומכבד בין חברי וחברות הקבוצה למען השגת המטרה. רכישת הרגלי עבודה נכונים והתמודדות עם קשיים.

התוכנית מיועדת לכלל התלמידים בכיתות א'-ו', צוותי חינוך ומנהלים.

* לדף התוכנית במאגר התוכניות והמענים לחצו כאן