נקודות מתוקות:
- אם מחליפים לשמרים טריים מכפילים פי 3.
- אם רוצים להקפיא את הבצק למשך יותר משבוע רצוי להוסיף עוד 10% שמרים (שמרים מתים בהקפאה).
- את החלה לאחר הקירור ניתן לעטוף היטב בנייר אלומיניום וניילון נצמד ולהקפיא.
- אפשר להחליף לקמח כוסמין.
- אפשר להכין את המתכון ללא ביצה ולהוסיף במקום עוד רבע כוס מים (כ - 60 גר').
- לא חובה לפזר מעל החלה תוספת.
- אם רוצים ניתן לפזר מעל החלה גם פרג, זעתר, שברי אגוזים, סוכר גבישי ועוד.
- אפשר להגדיל את כמות הסוכר ולהפוך את החלה למתוקה.
- אפשר לשדרג את החלה ולהוסיף לבצק צימוקים/אגוזים/פצפוצי שוקולד וכדומה או למרוח מעל סילאן/דבש מהול במעט מים.
- ניתן להכין את החלה גם בצורה או בגודל אחר אם רוצים.